BLÅ SPOR
Officin
24 March - 30 April 2018

Cathrine Raben Davidsen og Naja Marie Aidt er aktuelle med et nyt håndlavet bogværk lavet i samarbejde med forlaget Officin. Bogen er trykt i 250 eksemplarer og hver bog er nummereret og signeret. BLÅ SPOR indeholder 9 digte og en række private fotografier, nye cyanotypier (blåprints) og litografier. Motiverne er bl.a. hentet fra naturen omkring Cathrines hus i Sverige og indeholder motiver af hendes to børn, mens billederne af fjer er fra hendes afdøde fars samling af håndlavede hattefjer, trykt med den såkaldte fotografiske blåprint teknik. Digtene kredser om natur, tid, liv, død, tab, det synlige og det skjulte.

I anledning af udgivelsen udstiller Cathrine Raben Davidsen nogle af de originale cyanotypier, og der udgives desuden et særtryk i et nummereret begrænset oplag.

Fernisering og boglancering finder sted lørdag den 24 marts 2018 i Officin kl. 15-17, hvor både Cathrine Raben Davidsen og Naja Marie Aidt vil være tilstede. Bogen koster 550 kr og kan købes hos udvalgte boghandlere bl.a i Louisiana Shop og Butik Stilleben eller på CRD studio shop. Bogen er gavmildt støttet af Statens Kunstfond.

Officin
Vesterbrogade 75
1620 Kbh V 

Tirsdag–Fredag: 11–17 / Lørdag: 11–14